Het Team

Goed onderwijs begint bij de leerkracht. Een gemotiveerde meester of juf die met plezier voor de klas staat. Een meester of juf ook die dagelijks het beste uit zichzelf en de kinderen haalt. Met gebruikmaking van de laatste onderwijsmethoden en technieken.

Leren voor het leven geldt daarom niet alleen voor de kinderen op Coolsma maar ook voor de leerkrachten. Wij zijn trots op ons leergierige en diverse team. Op Coolsma werken maar liefst vier meesters en zeventien juffen. Bijzonder zijn ook de vakleerkrachten voor muziek, handvaardigheid en gymnastiek. Bij ziekte en afwezigheid kunnen wij vervanging vrijwel altijd onderling regelen. Wij zijn trots op ons hechte team!

Nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met u! Ben jij een leerkracht of stagiare en op zoek naar een enthousiast en gedreven team, mail dan met info@cbscoolsma.nl en stuur je open sollicitatie of vraag naar de directie.

Waarom zou je op Coolsma willen werken?
Omdat op Coolsma al jaren een hardwerkend team werkt. Het team bestaat voor tweederde uit collega's die er al meer dan 20 jaar met elkaar werken en een derde is ingestroomd in de laatste 5 tot 10 jaar. Men kent elkaar goed. Mede door een enneagramtraject hebben de leerkrachten zichzelf, maar ook de collega's beter leren kennen. Het daarop volgende The Leader in Me-programma (TLIM) heeft het team doelgerichter leren kijken naar de eigen persoon en naar het onderwijs.
Doordat men elkaar kent en de leeftijd gevarieerd is, staat er een stevig en ervaren team. De sfeer is hierdoor goed en er kan prettig in en om de school met elkaar gewerkt worden. We weten waar we aan werken en waarom we dat doen. We leren gezamenlijk door middel van studiedagen en proberen elkanders expertise daarin te gebruiken. Zo werken we met een taal- en rekenspecialist en hebben we een expert op het gebied van begaafdheid en op gedragsgebied.

 

 

Delen: