G Schoolgids

In de schoolgids kunt u lezen wat er allemaal op Coolsma gebeurt. Deze schoolgids is bedoeld voor ouders die hun kinderen al op Coolsma hebben en voor ouders die nog een school zoeken voor hun kind. Wat u van de school mag verwachten, leest u in de schoolgids 2019-2020.

Deze schoolgids is opgesteld voor het schooljaar 2019-2020. We kiezen er sinds vorig schooljaar voor om hem enkel op aanvraag te verstrekken. De school is voortdurend in ontwikkeling. Tot aan het verschijnen van weer een nieuwe druk, zullen essentiële veranderingen vermeld worden in het Coolsmaatje, onze wekelijkse nieuwsbrief. We hopen dat de schoolgids alle informatie bevat die u nodig heeft. Als u op- of aanmerkingen heeft, vernemen wij die graag.

Met vriendelijke groeten,

mede namens het team, bestuur en MR,

Kees-Jan de Swart, directeur