Meester Kees-Jan is met pensioen

L.S.

Meester Kees-Jan nam na 6 jaar directeur zijn op Coolsma afscheid van onze mooie school EN het onderwijs, want hij is met pensioen.

Op woensdag 17 november was zijn laatste dag op school. We hebben deze dag feestelijk afscheid van hem genomen door middel van een door de leerlingen georganiseerde theaterdag (we zijn nu eenmaal een zeven gewoonten school).

Wat hadden we woensdag een prachtige dag met elkaar. Het ochtend-programma was gevuld met poffertjes smikkelen , scheuren op het meester Race-Janparcours, springen, klimmen en klauteren op het (Oostenrijkse) springkussen, doelschieten en vertrouwen op een ander in het boswachtersavontuur. Daarna genoot meester Kees-Jan (in de circustent!) nog het allermeest van de voorbereide theaterdag. Er werd gezongen, muziek gemaakt, gedanst en toneelstukken opgevoerd. Wat een prachtdag was het: een Coolsmawaardig afscheid voor deze directeur. Kees-Jan was verrast en dankbaar voor alle prachtige kookboeken en die mooie tegoedbon om uit eten te gaan. Dank voor ieders komst, bijdrage en hulp!

Meester Kees-Jan heeft een prachtige dag gehad en stuurde ons later nog deze foto, met de tekst: BEDANKT VOOR ALLES. 

 

Delen: