Meedoen met een sporttoernooi?

In dit nieuwsbericht zijn de linkjes te vinden om in te schrijven voor de sporttoernooien. Natuurlijk informeren we u hier ook over middels het Coolsmaatje.
 

Inschrijven schoolvoetbaltoernooi groep 3 t/m 8 – door de sportcommissie 

Het schoolvoetbaltoernooi komt er weer aan. Gegarandeerd veel (voetbal)plezier! Woensdagmiddag 12 april voor jongens uit de groepen 3, 4, 5 en meisjes groepen 3/4 en 5/6. Woensdagmiddag 19 april voor jongens groepen 6, 7, 8 en meisjes groepen 7 en 8. En natuurlijk weer de befaamde trainingsmiddag op zondag 2 april van 15:30 tot 16:45 uur. Inschrijven kan uiterlijk tot en met 17 februari.

Link: https://forms.gle/Tx1iiHxXBRDxEBr98

Zo snel mogelijk na de inschrijving zullen wij de teams bekend maken en daar de begeleiders aan koppelen, zodat iedereen ruim op tijd weet waar hij/zij aan toe is. De inschrijving in sommige groepen is vaak zo groot, dat wij uit één groep soms meer dan één team kunnen inschrijven. FC Driebergen en wij kiezen ervoor de teams gelijkwaardig samen te stellen. Er worden dus geen ‘selectieteams’ gemaakt.  

Om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, doen wij ook dit keer weer een beroep op de ouders (of grootouders) om een voetbalteam te begeleiden, met de training te helpen en/of te helpen in de Coolsma tent. Dit kan aangegeven worden in het aanmeldformulier. Op naar een mooi toernooi!

3-bergenLOOP Kidsrun – door de sportcommissie

11 maart 2023 vindt de 3-bergenLOOP weer plaats. Een mooie kans voor alle sportieve Coolsma kids om mee te doen aan de 

 

kidsrun. Dit is een fantastische kans om lekker hard te lopen door de prachtige natuur van Driebergen. Dit jaar heeft de organisatie van het hardloopevenement besloten de inschrijving rechtstreeks te laten verlopen in plaats van via de school.

Inschrijven kan via: https://3bergenloop.nl/afstanden/kidsrun/ 

Omdat de manier van inschrijven is gewijzigd, zullen ouders het inschrijfgeld van €3,50 per kind zelf betalen. Coolsma stimuleert bewegen en sporten en wil dat dit voor alle leerlingen mogelijk blijft. Daarom kan, indien nodig, het inschrijfgeld op school worden gedeclareerd.

Wij kijken weer uit naar een fantastisch sportief evenement met heel veel enthousiaste Coolsma leerlingen !!

 

 

Team Coolsma en de sportcommissie!

Delen: