Coolsma sportiefste basisschool?

Stemmen gezocht!!!! Vervolg Coolsma genomineerd voor sportprijs Sportiefste basisschool!

Samen met het Heuvelrug Sport Initiatief organiseert het gemeentebestuur Utrechtse Heuvelrug jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

Ook in 2018 zijn er in de gemeente Utrechtse Heuvelrug weer mooie sportieve prestaties geleverd. Door de nominatiecommissie is inmiddels de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportiefste basisschool. In de categorie sportiefste basisschool is Coolsma (wederom) genomineerd! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. De twee andere kandidaten zijn CBS De Uilenburcht uit Driebergen en Wereldkidz Meent uit Maarn. Wij hebben echter hulp van inwoners van de gemeente en natuurlijk met name van de ouders nodig om kansrijk te blijven voor deze titel.

Vanaf woensdag 2 januari tot donderdag 24 januari kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug via https://nl.surveymonkey.com/r/sportprijzen2018 hun stem uitbrengen voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2018. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raadsleden en directeuren van de basisscholen.
De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2018 zal gebeuren tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 1 februari in Cultureel Centrum de Binder in Leersum.

Wij hopen op veel (van uw) stemmen.

Namens de sportcommissie