Groep 7 en 8 uitgenodigd voor een Kinderpostzegelspektakel

beste ouders en/of verzorgers,

Vandaag ontvingen wij de volgende uitnodiging voor de leerlingen van groep 7 en 8. De school is gesloten i.v.m. de landelijke staking. Naast allerlei clinics van sportclubs heeft de stichting Kinderpostzegels ook een mooie actie: de bekendmaking van de geheime minister van Kinderpostzegels in theater Figi in Zeist! De leerlingen zijn via school uitgenodigd, maar het is geen schoolactiviteit. In de aangeleverde informatie hieronder staat alles uitgelegd. De leerlingen die willen gaan, moeten zich aanmelden (niet bij ons) maar bij de stichting Kinderpostzegels. (zie hieronder) We wensen alle groep 7 en 8ers alvast veel plezier.

Met vriendelijke groet namens de bovenbouw,

Jefke Stroo

Beste ouder / verzorger,

Uw kind doet deze week mee aan de Kinderpostzegelactie.

Op donderdag 5 oktober gaan we de actie feestelijk afsluiten door te onthullen wie de geheime Minister van Kinderzegels is en door de opbrengst van de actie bekend te maken.

De geheime Minister van Kinderzegels komt dit hoogstpersoonlijk doen in het Figi theater in Zeist.

Uw kind is hiervoor uitgenodigd.

Wat houdt dit precies in?

• 5 oktober zijn veel scholen gesloten in verband met de staking in het onderwijs

• Uw kind wordt om 12.00 verwacht in het Figi theater, De Ronde 2 in Zeist

• Het duurt tot ongeveer 13.30

• Uw kind moet zelf naar het theater komen