Geachte ouders / verzorgers,

In de schoolgids kunt u lezen wat er allemaal op Instituut Coolsma gebeurt. Deze schoolgids is bedoeld voor ouders die hun kinderen al op Coolsma hebben en voor ouders die nog een school zoeken voor hun kind. Wat u van de school mag verwachten, leest u in deze gids. Deze 2018-2019 versie is trouwens volledig AVG-proof!

Deze schoolgids is opgesteld voor het schooljaar 2018-2019. Ieder gezin ontving na de zomervakantie altijd een exemplaar. Maar we kiezen er sinds dit schooljaar voor om hem enkel op aanvraag te verstrekken. De school is voortdurend in ontwikkeling. Tot aan het verschijnen van weer  een nieuwe druk, zullen essentiële veranderingen vermeld worden in het  Coolsmaatje, onze wekelijkse nieuwsbrief. We hopen dat de schoolgids alle informatie bevat die u nodig heeft. Als u op- of aanmerkingen heeft, vernemen wij die graag.

Met vriendelijke groeten,

mede namens het team, bestuur en MR,

Kees-Jan de Swart, directeur