Geachte ouders / verzorgers,

In de schoolgids kunt u lezen wat er allemaal op Instituut Coolsma gebeurt. Deze schoolgids is bedoeld voor ouders die hun kinderen al op Coolsma hebben en voor ouders die nog een school zoeken voor hun kind. Wat u van de school mag verwachten, leest u in deze gids.

Deze schoolgids is opgesteld voor het schooljaar 2017-2018. Ieder gezin ontvangt zo spoedig mogelijk na de zomervakantie een exemplaar. De school is voortdurend in ontwikkeling. Tot aan het verschijnen van weer  een nieuwe druk, zullen essentiële veranderingen vermeld worden in het  Coolsmaatje, onze wekelijkse nieuwsbrief. We hopen dat de schoolgids alle informatie bevat die u nodig heeft. Als u op- of aanmerkingen heeft, vernemen wij die graag.

Met vriendelijke groeten,

mede namens het team, bestuur en MR,

Kees-Jan de Swart, directeur